Om oss

Välkommen till Tutto Completo, flyttfirman som hjälper er med Bohagsflytt och Företagsflytt inom Sverige och Europa.

Vi erbjuder våra kunder allt komplett inom flytt. Vårt motto är inte att våra den största flyttfirman men siktar på att bli den Bästa.

 

  • Vi har vår försäkring hos Trygg Hansa
  • Yrkestrafiktillstånd
  • Blått Trafiktillstånd
  • Vi hjälper våra kunder med Rut-avdraget hos Skatteverket.
  • Följer Bohag 2010

Vårt hållbarhetsarbete

“För att tillförsäkra våra kunder en trygghet i våra tjänster och stärka våra ledord “varsamhet, pålitlighet och effektivitet” är vi engagerade i hållbarhet. Ett viktigt fokus för oss är våra produktval vid flyttstädning. Idag använder vi till stor del produkter som är naturliga. Dessutom använder vi produkter som är miljömärkta med Svanen, EU-blomman och Cradle-2-cradle för att garantera produkter med såväl ekologiskt hållbart innehåll som hållbar förpackning.

Tutto Completo värderar personalen högt och ser till att samtliga anställda får en ordentlig upplärning där vi även värderar hållbarhet högt. Vi använder alltid tydliga doseringar vid flyttstädning och ser till att våra anställda är medvetna om Eco Driving för att effektivisera vår energi och resursanvändning.

Vi tycker inte om att avfall ligger och skräpar och vid behov hjälper vi er gärna med röjning och transport av möbler och andra grovsopor till återvinningscentral. 

För oss är det viktigt att hålla oss uppdaterade kring hållbarhet och är öppna för nya sätt att utveckla vår verksamhet mot en grön framtid. Vi har tidigare haft samarbete med studenter från Lunds Universitet genom Miljöbron i Skåne. Studenterna som studerar miljövetenskap kunde genom sina kompetenser bidra med kunskaper inom hållbarhet för att vi ska kunna vidareutveckla vårt miljöarbete. Vi är öppna och lyhörda för grön förändring.

Har ni tankar kring vårt hållbarhetsarbete ni vill dela med oss? Eller undrar ni något ytterligare, välkommen att kontakta oss.

 

Vänliga hälsningar,

Tutto Completo “