Flyttfirma Tutto Completo

Komplett allt-i-ett flyttservice. Vi gör det roligt att flytta helt enkelt.

Vi på Tutto Completo säger ett stort grattis till ditt nya läge! Det är både roligt och spännande att flytta, i tankarna har man oftast börjat flytta in innan man ens har fått nycklarna i handen. Förr eller senare kommer dock alla måsten med packning, transport och flyttstädning. Låt inte det komma i vägen! Slipp stressen över flytten och låt Tutto Completo sköta hela processen från packning och själva flytten och naturligtvis flyttstädning åt dig.

En trygg flyttfirma att luta sig mot

Tutto Completo är en komplett flyttfirma som kan hjälpa dig med hela eller delar av flyttprocessen. Vi flyttar allt från enskilda lådor och möbler, till hela ditt bohag och även kontor och företag. Inget arbete är för stort eller för litet för oss. Vi hjälper er med allt!

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta och förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför erbjuder vi professionell personal som är utbildade i att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att dina ägodelar är i trygga händer hos oss hela vägen, så att du istället kan lägga energi på de roligare delarna av flyttarbetet. Vi samarbetar med jämförelsetjänsten Flyttjakt.

Självklart försäkrade!

För extra trygghet för dig som kund:

  • Är vi försäkrade via Trygg – Hansa
  • Vi uppfyller och följer kraven för Yrkestrafiktillstånd
  • Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter, BOHAG 2010*
  • Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier, KONTOR 2003*

Professionell flytthjälp i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm som överstiger dina förväntningar

Vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg och vi har mest arbeten i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. men vi är verksamma i hela Skåne. Vi debiterar inte extra för utkörning till orter, oavsett var i Skåne du befinner dig. Du kan alltså anlita Tutto Completo och betala precis som du gör för en lokal flyttfirma.

Den mindre, men bästa flyttfirman

Vår personal är professionell och vi kan garantera att de utför sitt arbete genom att vara tillmötesgående, varsamma och respektfulla. Vi tar varje jobb på största allvar för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi på Tutto Completo är stolta över vårt motto, att inte vara den största flyttfirman så länge vi är den bästa.